Tuesday, June 06, 2023

 Telefon: +36 72/222 511, +36 30/270 78 19    E-mail: info@kontraszt.hu    Nyitva tartás: H-P, 8.00-16.30

Rólunk

Vállalkozásunk digitális- és ofszet nyomdai munkákat és grafikai tervezést kínál megrendelőinek hosszú évek tapasztalatával.

Elődcégünk 1997-ben alakult, elsődlegesen grafikai tervezéssel és médiareklámmal foglalkozott. 2002-től foglalkozunk digitális nyomtatással. Eszközparkunkat és tudásunkat folyamatosan fejlesztve, jelenleg már nem csak digitális-, hanem ofszet  nyomdai munkákat is versenyképes áron kínálunk ügyfeleinknek nyomdai partnereinken keresztül. Színvonalas és gyors munkavégzésre törekedve szolgáljuk ki azokat a magánszemélyeket, vállalkozásokat, közületeket, akik kiadványszerkesztési vagy nyomdai munkáikat egy megbízható partnerrel szeretnék elvégeztetni.

 • Megérkeztek a „Felébredés az én illúziójából” könyvek! Köszönjük, remek lett! :-)
  További szép napot, hasonló minőségi munkákat és elégedett partnereket kívánunk! 
   
  Iowio és N'alika 
 • Kézhez vettem „Társ-kereső” c. könyvem nyomtatott példányait, és ezúton is szeretnék köszönetet mondani gyors és precíz munkájukért.
  Együttműködésük mindvégig korrekt volt, minden részletben követték elképzeléseimet, a végeredmény pedig a részemről teljes megelégedettség. Remélem, hogy a jövőben hasonló munkáknál ismét együtt tudunk dolgozni. Kívánok Önnek és munkatársainak további munkasikereket!

  Galambos Tibor

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Cégünkől számokban

év munka
csésze kávé
digitálisan nyomtatott oldal